Midsommarresan del 7 – Snart hemma

IMG_5328 Och så var det dags att ta tag i den sista biten innan vi var hemma igen. En övernattning kvar bara. Det blev Jönköping även den här gången, men på ett annat hotell än sist (tack o lov!). Och det blev en rejäl uppgradering från förra.

”Elite stora hotellet” bodde vi på och HÄR kan du läsa mer om hotellet samt lite recensioner från andra hotellgäster. Det var i alla fall ett av de bästa hotellen vi bott på hittills på vår resa. Fint rum och suverän frukostbuffé (som är viktigt på hotell tycker jag 😉 ). Just nu håller de på att renovera en del av rummen så jag kan tänka mig att det bara kommer att bli ännu bättre.

Att vi dessutom bodde precis intill tågstationen gjorde ju inte saken sämre. Elion var ju helt frälst och så fort det plingade i bommarna skulle vi stanna upp och titta på tåget som for förbi (kan meddela att det plingade ganska ofta). Ytterligare bra med det här hotellet är dess läge i staden, vi hade en gågata precis utanför med lite butiker och matställen. Ska hädanefter bara välja hotell som ligger nära stadens centrum. Så mycket mer praktiskt om man vill ut och äta på kvällen eller behöver handla med något till resan.IMG_5329 IMG_5333En annan sak jag gillade med hotellet var deras lekrum som låg intill hotellets entré och reception. Under frukosttimmarna öppnade de upp ena väggen intill matsalen så att barnen kunde gå och leka medan föräldrarna åt färdigt. Det var svårt att få Elion härifrån 😉IMG_5339IMG_5337Frukost med bästa utsikt tyckte lilleman!
IMG_5348 Hotellet sett från utsidan.IMG_5349Hemresan dagen efter var inte så speciell. Vi stannade till ännu en gång vid gotteboet på vägen ner och köpte ”färdkost”. Annars klarade vi oss ganska bra efter den stora frukosten här på hotellet tills vi kom hem.

Slutligen vill jag säga att vi hade det himla härligt på den här resan. Vi fick möjlighet att umgås med helt fantastiska människor samtidigt som vi fick möjlighet upptäcka ytterligare en liten del av vårt avlånga land. Framtiden lär bjuda på många fler bilsemestrar för oss kan jag lova! ♥♥♥

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *