Midsommarresan del 2 – Midsommarafton

Eftersom Helena tog flyget upp efter jobbet under torsdagen kom hon inte upp till oss förrän sent på torsdagskvällen när båda barnen redan somnat för natten (vet inte hur jag själv lyckades hålla mig vaken 😉 ). Därför blev det en trevlig överraskning, speciellt för Elion, när vi vaknade dagen därpå och Helena smög in till oss i ”lillstugan” där vi sov.

IMG_5008 IMG_5009 IMG_5013 IMG_5016 IMG_5019Efter frukost och morgonmys åkte vi in till Norrtälje, fikade en stund på espresso house och handlade jordgubbar och annat gott inför midsommarkvällen.

IMG_5026 IMG_5031Hela landet verkade få njuta av det svenska klassiska midsommarvädret i form av regn, blåst och låg temperatur det här året (också?). Inget undantag hos oss alltså. Det var bara att dra på sig långärmat och långbyxor så vi skulle kunna sitta ute. Den här mamman är nämligen allergisk mot deras katt 😉

IMG_5035IMG_5037Här sov vi alltså under de tre nätterna vi var här, i ”lillstugan”. Supermysigt och himla smart lösning när man får nattgäster! 🙂

IMG_5357Och mittemot lillstugan ligger det stora huset där Eva och Hasse bor. Jättemysigt litet trähus (med pool!) mitt ute i skogen. Behöver jag säga att Andreas min käre make blev heeeeelt frälst 😉

IMG_5049 IMG_5065 IMG_5067Mer än de här bilderna har jag inte från midsommarafton. Middagen åt vi ganska sent och råkade hamna mitt i läggningen av en supergrinig liten Neo vid sexsnåret. Han ville bara inte somna. Och inte skulle han äta heller. Min energi sinade därför ganska snabbt så jag bestämde mig för att ta en tidig kväll jag också. Midsommargrillningen hade jag tyvärr missat då. Det vi inte visste då (men misstänkte p.g.a. allt tuggande) var att liten hade en tand på väg upp i nedre käken. Den här tanden upptäckte vi under söndagen när vi gick på Kolmården 🙂

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *