Hej från Jönköping!

Hej hej!IMG_4825

Nu är vi framme vid första delmålet, Jönköping. Det gick väldigt smidigt att köra hit. Neo sov nästan hela tiden och Elion hängde med utan varken gnäll eller stön. Men jag är glad att vi kör i etapper. Att köra hela vägen till Norrtälje i ett enda sträck hade varit för jobbigt för barnen.IMG_4827

Nu är vi tillbaka på hotellrummet efter lite mat på stan. Hamburgare på Bada Bing Burger. Väldigt goda burgare men något högljudd restaurang. Inget ställe man sitter länge på om man säger så. Elion tittar film på iPaden (tack för denna fenomenala uppfinning!) och Neo sover gott i sin vagn. Snart släcker vi ner allihopa. Blir en tidig kväll här när man delar rum med två småbarn 😉 Sätter igång en podcast i lurarna och bäddar ner mig i hotellsängen jag också strax.

Någon som bott på hotell Scandic Elmia förresten? Tycker det är sådär. Okej för en kort övernattning men definitivt inget jag velat bo längre på. Känns rätt slitet och nergånget. I alla fall den del av hotellet vi bor på. Receptionen var jättefin men sedan fick vi ta den trånga hissen ner i ”källarplan” och gå en bra bit innan vi kom fram till hotellrummet som även det var rätt slitet. Känner sig inte så välkommen som barnfamilj om man säger så. Vi bokade till och med in oss på ett annat hotell på tillbakavägen. Hoppas på en uppgradering från detta 🙂

Vill ni förresten hänga med oss utanför bloggen så finns jag som ni vet på instagram, emelieskrypin heter jag där också. Där lär det bli fler uppdatering än här på bloggen de närmsta dagarna.

Men nu kallar sängen! Natti natt på er!

IMG_4857 IMG_4858 IMG_4859IMG_4860

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *