En heldag i solen

Jag tycker att våra bilder sammanfattar vår dag väldigt bra. Kanonväder och grillning tillsammans med våra grannar ute på gårdens gräsmatta. Till och med familjen från grannhuset dök upp och gjorde oss sällskap ett tag. Så himla roligt!

Förutom att grilla har vi ätit glass och kex, ritat med gatukritor, lekt i sandlådan, åkt rutschkana och cyklat. I nästan fem timmar satt vi ute på filten i detta kanonväder. Idag har det verkligen nästan känts som semester!

GrillaGrillmysMamma och Elion RutschkanaVi är helt slut, precis så som man kan (och ska) känna sig efter en heldag i solen. Därför fick det bli köpemat ikväll. Vi testade pizzerian som ICA precis har startat upp inne hos sig. En hederlig kebabpizza och en italiensk variant med serranoskinka, soltorkad tomat och ruccola. Kanongoda båda två!

pizza

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *