Barnens grillkorv

grillkorvMinns ni att jag blev utvald som testpilot hos Smartson och skulle få chans att prova Lithells nya grillkorv, Barnens grillkorv med Morot?

Idag till lunch hade vi första testrundan. Stekt korv med bröd. Lagom lunch för en halvkrasslig treåring, som trots det åt med god aptit. Två korv med bröd i denna lilla kropp. Får nog betyda tummen upp för den här korven!

Jag tyckte själv att smaken var väldigt god även om grillkorv inte tillhör min starka sida (förutom när det handlar om extra kryddiga korvar likt kabanoss). Gillar att kötthalten är relativt hög, även om vi här hemma föredrar och därför nästan alltid handlar korv med minst 80-90% kötthalt.

Annat jag älskar med den här är att det är svenskt kött, att den är allergivänlig samt att den upplevs saftig med mer smak än ”vanliga” smala grillkorvar. Lithells håller med andra ord vad dem lovar på förpackningen! Kan absolut tänka mig att köpa fler gånger inför grillsommaren!

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *