Från spjälsäng till skrivbord

Tecknande har legat lågt den senaste veckan i och med detta stora projekt. Nu när spjälsängen stod orörd sedan länge ville jag göra något annat med den. Ett tag blev det en soffa till barnen som stod ute på balkongen. Nu börjar det bli för kallt för att vara där ute. Samtidigt önskade sig Elion ett eget pysselbord. Så det fick det bli.

Pärlade en fin skrivbordsyta med lite roliga mönster och höjde botten till en lagom höjd för barnen att sitta vid. Upp med lite krokar och dukade stort med massor av pyssel. Sen var det klart.

Fredagsmys istället för fredagsfys

Bestämde redan i början på veckan att stanna hemma från träningen denna fredag. Nån dag i veckan vill jag gärna slippa köra iväg på kvällen och istället vara hemma och mysa med familjen. Och en fredag är en bra dag för att göra just detta.

Så idag har vi varit hemma och pysslar ihop varsin krona till pojkarna som de kan ha på sin kommande förskolemaskerad om drygt en veckan. Elion ville nämligen vara prins (eller prinsessa, han har inte riktigt bestämt sig än). En blå krona skulle han ha i alla fall 🙂

img_7782

img_7784

img_7785

Tur den här mamman har samlat på klistermärken en gång i tiden och har hundratals olika varianter hemma i sina klisterböcker.

img_7787

Trillade in på Panduro i veckan av en ren slump och hittade dessa kronor. Precis efter att Elion berättat för mig att han vill ha en blå kungakrona. Hur perfekt!

img_7788

img_7793

Efter pysselstunden drog vi en tur till IKEA för att kolla ny matstol till Neo. Kom hem tomhänta men med ett par mätta barn med magar fulla av IKEA korv.

img_7799

Andreas och jag väntar med mat till efter barnens läggdags. Hemmadejt och filmmys med andra ord! Bästa fredagsmyset! Ett glas vin på det så är vi hemma 😀

img_7805

Skål och trevlig helg!

Lördagsträning – Check!

img_7388

God morgon vänner!

När man inte har någon plats för nycklarna får man haka fast dem i halsbandet 😉

Tog en vilodag från gymmet igår. Kroppen kändes inte riktigt med och då är det viktigt att lyssna på signalerna. Se! Jag lär mig! 😉

img_7402

Idag däremot, då var banne mig energinivåerna laddade igen. Så i morse var jag på gymmet innan klockan åtta. Huha! Så härligt! Rumpa och ben. Det som jag egentligen skulle tränat igår. Tur att jag sköt på träningen däremot. Att arbeta med de större muskelgrupperna kräver ibland att man kan lägga in en extra växel, något som gick alldeles utmärkt efter en god natts sömn!

img_7411

Har precis klämt i mig min morgongröt nu och ska strax baka äppelpaj tillsammans med Elion som jag lovade honom igår. Köpte med mig stoooora saftiga Granny Smith äpplen innan jag cyklade hem. Gott! Den ska barnen och farmor få smaska på i eftermiddag är det tänkt.

Var jag och mannen ska någonstans?

Vi ska på dejt!!! 😀